Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Συνταγή από μια αρχόντισσα της Πόλης για τις ημέρες των Γιορτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Το έντονο πράσινο χρώμα του, η πικάντικη και ευχάριστα πικρή γεύση του και το πλήθος των ποιοτικών χαρακτηριστικών του το καθιστούν ιδανική επιλογή για το γιορτινό και όχι μόνο τραπέζι

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα γλυκόξινο νόστιμο φαγάκι για τους λάτρεις της γλυκόξινης γεύσης!! Νόστιμο πιάτο για τo Κυριακάτικο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Κολομβιανοί ορκίζονται ότι το caldo de costilla είναι ένα πιάτο που εκτός από γεύση, μπορεί να μας κάνει να… επιστρέψουμε ομαλά στην πραγματικότητα έπειτα από ένα ξέφρενο ξενύχτι.

Διαβάστε περισσότερα...

Mε τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου ξαναθυμόμαστε αγαπημένες συνταγές με όσπρια. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σε ένα επίσημο κάλεσμα ή στο κυριακάτικο τραπέζι η οικοδέσποινα βάζει όλη της τη μαστοριά στα πρώτα και φυσικά στα κυρίως πιάτα

Διαβάστε περισσότερα...

Βράζουμε το κουνουπίδι έχοντας προσθέσει στο νερό το χυμό του λεμονιού (για να παραμείνει άσπρο) προσέχοντας να μη διαλυθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved | Ανάπτυξη: LEONweb

Top Desktop version