Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Το ψάρι, το μοσχάρι και ο καφές είναι ανάμεσα σε αυτά που παραγγέλνουμε περισσότερο όταν βγαίνουμε έξω.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνταγή από μια αρχόντισσα της Πόλης για τις ημέρες των Γιορτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Το έντονο πράσινο χρώμα του, η πικάντικη και ευχάριστα πικρή γεύση του και το πλήθος των ποιοτικών χαρακτηριστικών του το καθιστούν ιδανική επιλογή για το γιορτινό και όχι μόνο τραπέζι

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα γλυκόξινο νόστιμο φαγάκι για τους λάτρεις της γλυκόξινης γεύσης!! Νόστιμο πιάτο για τo Κυριακάτικο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Κολομβιανοί ορκίζονται ότι το caldo de costilla είναι ένα πιάτο που εκτός από γεύση, μπορεί να μας κάνει να… επιστρέψουμε ομαλά στην πραγματικότητα έπειτα από ένα ξέφρενο ξενύχτι.

Διαβάστε περισσότερα...

Mε τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου ξαναθυμόμαστε αγαπημένες συνταγές με όσπρια. 

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved | Ανάπτυξη: LEONweb

Top Desktop version