Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Καμμένος: Αν δεν μπω στη Βουλή, αποχωρώ από την πολιτική

OΠάνος Καμμένος δηλώνει δημοσίως για πρώτη φορά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πολιτική, αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή.

«Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί στον AΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά πως «αν δεν μπούμε στη Βουλή, αποχωρώ από την πολιτική», ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε ότι από την ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον δείχνουν εκτός Βουλής.

Επιπλέον χαρακτήρισε «ενδιαφέρον» το χθεσινό ντιμπέιτ ως προς τον τρόπο διεξαγωγής του, ενώ κληθείς να σχολιάσει ποιος ήταν, κατά τη γνώμη του, ο νικητής της τηλεμαχίας, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι ο πανικός του Ευάγγελου Μεϊμαράκη (κυρίως στις δηλώσεις του κατά την έξοδό του από την ΕΡΤ) δείχνει τον νικητή.

Σχολιάζοντας τη λίστα Λαγκάρντ και τα πρόσωπα που εμπεριέχει, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως η δήλωση του Φαλτσιανί, ότι κανείς δεν του ζήτησε στοιχεία εδώ και πέντε χρόνια, έπρεπε να δείξει τον νικητή των εκλογών.

Επιπλέον κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι έχει στα ψηφοδέλτιά της «το μισό ποινικό κώδικα», αναφερόμενος στον κ. Μαντούβαλο, αλλά και στη στήριξη της ΝΔ στον κ. Γεωργίου, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος απομάκρυνε τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος δεν διώκεται.

Κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση στην οποία θα βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το Ποτάμι τόνισε ότι εάν ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα, υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας. Όσον αφορά στη ΝΔ, αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με «έντιμα στελέχη της ΝΔ» για πιθανή συνεργασία. Κατηγόρησε πάντως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση του κόμματός του και τόνισε ότι έχασε την ευκαιρία.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version