Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έχουν μπει και τζιχαντιστές στην Ελλάδα»: Παραδέχτηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

αρμόδιος υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας Παραδέχτηκε πως ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες που περνούν καθημερινά στην Ελλάδα βρίσκονται και τζιχαντιστές.

«Θα ήταν ανόητο να πει κανείς ότι όχι δεν έχουν μπει τζιχαντιστές» δήλωσε ο κ. Μουζάλας απαντώντας σε ερώτηση για τη σύνθεση των μεταναστών και προσφύγων που κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Νομίζω ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών επιβεβαιώνουν ότι ένας μικρός αριθμός είναι πιθανόν να έχει περάσει στην Ευρώπη» συμπλήρωσε ο κ. Μουζάλας αν και όπως υποστήριξε οι τζιχαντιστές διεθνώς δεν έχουν ανάγκη να περάσουν στην Ευρώπη «δόξα τω Θεώ έχουν πάρα πολλούς Ευρωπαίους τζιχαντιστές, ίσα-ίσα κάνουν το αντίθετο».

Σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα το 60% των προσφύγων και μεταναστών είναι Σύριοι της μεσαίας τάξης που φεύγουν τρέχοντας από τον φόβο των τζιχαντιστών, το 20% είναι Αφγανοί από τους οποίους οι μισοί είναι πρόσφυγες και μισοί είναι μετανάστες και υπάρχει και ένα 15%-20% που είναι μετανάστες χωρίς χαρτιά

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved