Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

14χρονος ο δράστης -Τι λένε γείτονες και συγγενείς του θύματος

Θύμα 'Bullying' επικαλείται πως είναι ο 14χρονος δράστης.Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι συγγενείς του θύματος όσο και γείτονες ανέφεραν πως ο 14χρονος δράστης είχε από χρόνια επιδείξει βίαιη και 

οξύθυμη συμπεριφορά τόσο στο σχολείο όσο και γενικότερα.

Στο σχολείο φέρεται να μπλεκόταν εύκολα σε τσακωμούς ενώ στη γειτονιά ανέφεραν πως έχει σκοτώσει σκυλιά και κουνέλια... και πως ουσιαστικά η μόνη στενή παρέα του δράστη ήταν το 14χρονο θύμα και ο δίδυμος αδερφός του.

Ακριβώς λόγω της μικρής ηλικίας του δράστη αποφασίστηκε από την πρώτη στιγμή να οριστεί παιδοψυχολόγος που θα παρακολουθήσει το παιδί και θα βγάλει πόρισμα για την συνολική του συμπεριφορά και ψυχολογική κατάσταση.

Ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον συνομήλικο φίλο και συμμαθητή του στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε σήμερα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, απ' όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα έγινε και η κηδεία του αδικοχαμένου 14χρονου στο συντετριμμένο από την τροπή της υπόθεσης χωριό της Γέφυρας Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved