Σε σχέση με την διαδρομή του 2010 έχουν προστεθεί 4km φανταστικά μονοπάτια που σας περιμένουν να τα απολαύσετε . Οι εκδηλώσεις φέτος θα ξεκινήσουν από το πρωί του Σαββάτου με την δραστηριότητα του προσανατολισμού που μπορούν να συμμετέχουν εκτός από ενήλικες, παιδιά οικογένειες και ομάδες. Την Κυριακή επίσης θα πραγματοποιηθεί ξανά το αγώνισμά του προσανατολισμού έως και το μεσημέρι . Το συντονισμό του αγώνα προσανατολισμού έχει ο Κων/νος Κουκουρής, καθηγητής, Phd στην Κοινωνιολογία και Ψυχολογία του Αθλητισμού, Εκπαιδευτής και ιδρυτής στο άθλημα του αγωνιστικού προσανατολισμού στην Ελλάδα . Φυσικά δεν έχουμε ξεχάσει και τους μικρούς μας φίλους ποδηλάτες και δρομείς, όπου το Σάββατο το απόγευμα έχουμε αγώνες για τα αντίστοιχα αθλήματα. Σας προσκαλούμε λοιπόν στην Σφενδάμη με την παρέας σας, την οικογένειά σας, τους φίλου σας, για να περάσουμε ένα ευχάριστο βραδινό αγώνα τρεξίματος και ποδηλάτου καθώς και άλλες δράσεις που θα πλαισιώσουν το διήμερο. Υπάρχει η δυνατότητα υπαίθριας κατασκήνωσης στο χώρο της διοργάνωσης .
Sfendami Night Trail - Πρόγραμμα Διοργάνωσης
2ο Sfendami Night Trail -
Λόφος Προφήτη Ηλία
Πρόγραμμα αγώνων
Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011
Από 16.00 έως 19.00 εγγραφή αθλητών για τον νυκτερινό αγώνα τρεξίματος και ποδηλάτου
Από 13.00 έως 16.00 αγώνας προσανατολισμού
- Ο αγώνας θα είναι απλός και σκοπό έχει οι διαγωνιζόμενοι να γνωρίσουν το άθλημα του προσανατολισμού.
- Οι αγωνιζόμενοι θα παίρνουν μεμονωμένα εκκίνηση από της 12.00 έως και της 16.00.
- Oι κατηγορίες θα είναι δύο (αρχάριοι-προχωρημένοι) Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι ομαδικά ή ατομικά.
- Νικητής θα είναι αυτός που θα βρει το σύνολο των σημείων ελέγχου στον μικρότερο χρόνο. 0 χάρτης θα είναι ασπρόμαυρος υψηλής ευκρίνειας
Από 17.00 έως 18.00 δράσεις για μικρούς και μεγάλους
- Α) Τσουβαλοδρομίες
- Β) Διελκυνστίδα
- 18.00 έως 18.30 αγώνες μικρών κατηγοριών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, τρέξιμο, ποδήλατο Κυκλική διαδρομή 1ος χλμ
- 19.15 εκκίνηση νυκτερινού αγώνα ορεινής ποδηλασίας
- 19.30 εκκίνηση αγώνα τρεξίματος
- 22.30 απονομές αγώνων Μετά των τερματισμό θα υπάρχει γεύμα για τους αθλητές
Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011
- 09.00 έως 12.00 αγώνας προσανατολισμού
- 14.00 λήξη εκδηλώσεων
Ο νυκτερινός αγώνας τρεξίματος και ποδηλάτου στην Σφενδάμη είναι σχεδόν έτοιμος .