Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρος Καν και Ρεν στη Βουλή για τον προϋπολογισμό Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Επίσκεψη στο ελληνικό κοινοβούλιο για να ενημερώσουν την επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ετοιμάζουν ο Ντομινίκ Στρος Καν, επικεφαλής του ΔΝΤ και ο επίτροπος Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Ολι Ρεν με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. 

Ο διευθυντής του ΔΝΤ είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη στις 18.30, ενώ δύο ημέρες αργότερα την Πέμπτη στις 12.30 θα βρίσκεται στη Βουλή ο Όλι Ρεν.

Οι δύο άνδρες θα επισκεφτούν τον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο και στη συνέχεια  θα ενημερώσουν τους βουλευτές σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία και την πορεία της Ελλάδας, ενώ ορισμένοι εκτιμούν ότι οι τοποθετήσεις τους θα αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού που έχει την σφραγίδα της τρόικας.
 
Chris

Τελευταία άρθρα από τον/την Chris

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved