Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» στο Δήμο Δίου Ολύμπου

Το Δήμαρχο του Δήμου Δίου - Ολύμπου κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο επισκέφτηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

 

Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκπροσώπησαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δρ. Ιωάννης Καζταρίδης και η κυρία Μυράντα Παππά, Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Αριστείδης Αγγέλου και ο Αρχιτέκτονας κύριος Αντώνης Ράλλης.

 

Η επιτροπή αφού  ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δίου- Ολύμπου για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» του απένειμε αναμνηστικό της διοργάνωσης.

 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της.

 

Ο κύριος Δημόπουλοςεξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Επιτροπή. Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα της αναβίωσης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου όπου Έλληνες και ξένοι νέοι αναβαπτίζονται στα νάμματα της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψης και Τέχνης. Τέλος, υποσχέθηκε να συνεχίσει  να στηρίζει τη διοργάνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ με κάθε τρόπο.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved