Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ALEXANDRA GRAVAS: Στο Φεστιβάλ Ολύμπου - Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στον αίθριο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγίας Κονταριώτισσας

 Με τη συναυλία «Στου έρωτα τις ευωδίες» η εκστατική φωνή της Alexandra Gravas θα μας ταξιδέψει στα μουσικά μονοπάτια των Ελλήνων δημιουργών.

Η καλλιτέχνιδα έρχεται στο  Φεστιβάλ Ολύμπου ερμηνεύοντας με την υπέροχη φωνή της ακούσματα Ελλήνων συνθετών, αλλά και μεταφέροντας νοερά όλους μας στις αλησμόνητες πατρίδες, από τη Σμύρνη μέχρι την πόλη. Η Alexandra Gravas ως Mezzo Soprano εμφανίζεται αυτό τον καιρό σε μεγάλες συναυλίες σε όλο τον κόσμο και μεταφέρει την πολιτισμική Ελλάδα μέσα από τις συναυλίες της.

  Η συναυλία τα δοθεί την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στον αίθριο χώρο του Βυζαντινού Ναού της Παναγίας Κονταριώτισσας. Συμμετέχουν η ορχήστρα νέων Δίου, η τετραφωνική χορωδία του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με χοράρχη τη Φιλιώ Σέρβου καθώς και η χορωδία Μικρασιατών Πιερίας.

  Η μουσική διεύθυνση της συναυλίας είναι του μαέστρου Νίκου Πατρή.

  Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου συνεργάτη επικοινωνίας του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Δημήτρη Σφήκα.

  Γενική είσοδος 5 ευρώ.

           

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved