Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Art campus στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή από 11 έως 18 Ιουλίου 2022

AIGINIONEWS: Art campus στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή από  11 έως 18 Ιουλίου 2022 AIGINIONEWS: Art campus στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή από 11 έως 18 Ιουλίου 2022

Από 11 έως 18 Ιουλίου 2022 στο PERROTIS COLLEGE - ΣΥΝΟΛΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, για έγχορδα, πνευστά & πιάνο.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Art Campus του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής, τριάντα επτά νέοι μουσικοί απ’ όλη την Ελλάδα (έγχορδα, πνευστά, πιάνο) έχουν φέτος την ευκαιρία να φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα (11-18 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στο Perrotis College, να συμμετάσχουν σε Σύνολα Μουσικής Δωματίου και να διδαχθούν από σπουδαίους σολίστ και καθηγητές.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Art Campus θεσμοθετήθηκε πριν από δέκα ακριβώς χρόνια από τον Σύλλογο Οι Φίλοι της Μουσικής και πραγματοποιείται κάθε χρόνο χάρη στην ευγενική χορηγία της κυρίας Φωτεινής Λιβανού.

Οι φετινές δράσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ενώ για τον εκπαιδευτικό σχεδιασμό του προγράμματος, ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής συνεργάστηκε με τα δύο ιστορικά και αρχαιότερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, το Ωδείον Αθηνών και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ PERROTIS COLLEGE

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 21:00,

Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με έργα μουσικής δωματίου των W.A. Mozart, F. Mendelssohn Bartholdy, J. Brahms, M. Ravel στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκλεκτοί καθηγητές του Art Campus Βασίλης Βαρβαρέσος (πιάνο), Δήμος Γκουνταρούλης (βιολοντσέλο), Τίτος Γουβέλης (πιάνο), Γιάννης Κορμπέτης (βιολί), Αντώνης Μανιάς (βιόλα), Σπύρος Μουρίκης (κλαρινέτο).


Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 20:30,

Θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με την συμμετοχή των σπουδαστών του Art Campus.

Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη.
 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved