Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ.Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Π.Ρήγας: Ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη -Το θέμα είναι υπό συζήτηση

Η Συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα τού ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, στην Κατερίνη  φαίνεται να είχε χαρακτήρα περισσότερο ενημερωτικό σχετικά με κυβερνητικές δράσεις 

αλλά και με εξελίξεις στα Οικονομικά, Κοινωνικά και Εθνικά Θέματα που απασχολούν ευρύτερα τη Χώρα, τελικά, προς το τέλος της, η Συνέντευξη περιστράφηκε περισσότερο σε τοπικά ζητήματα της Πιερίας και  για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πιέρια Ορη, το  βουνό των Μουσών. 

Ήταν η στιγμή που Δημοσιογράφοι τής Πιερίας άρχισαν να υποβάλλουν ερωτήσεις γύρω από τοπικά ζητήματα και ιδιαίτερα γύρω από το ζήτημα που αφορά τυχόν εξελίξεις σχετικά με την Απόφαση του Δήμου Κατερίνης για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη.

Το θέμα έθεσε πρώτος ο Δημοσιογράφος, Βαγγέλης Ζαμαντζάς, ενώ στη συζήτηση συμμετείχε με συμπληρωματική ερώτηση η Δημοσιογράφος, Εύη Μιχωλού.

Από τη Συνέντευξη αυτή δεν βγήκε κάποια ασφαλής είδηση επί του θέματος, εκτός βέβαια από τη δήλωση του Γ.Γ. τού ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, ότι το θέμα είναι υπό συζήτηση και ότι η συζήτηση αυτή δεν θα γίνει μόνο εντός τής Κυβέρνησης ή του Κόμματος, αλλά θα γίνει και συζήτηση με τους φορείς.

Στην ίδια συνέντευξη, η Γραμματέας τού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ρούλα Αρίσση, μίλησε ευθέως για καταστροφή τμήματος των δασωμένων Πιερίων Ορέων και εξέφρασε την άποψη ότι η απόφαση του Δήμου Κατερίνης για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο βουνό των Μουσών μπορεί και να παγώσει. 

* Δημοσιογράφος Βαγγέλης Ζαμαντζάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας είπε μεν «όχι» στις ανεμογεννήτριες, αλλά κυβερνητικά αυτό το ζήτημα προχώρησε με τη βοήθεια και του Δήμου Κατερίνης!....

* Δημοσιογράφος, Εύη Μιχωλού: Η κοινωνία και οι Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ είπαν «όχι», ο Δήμος Κατερίνης, προεκλογικά, έλεγε «όχι», αλλά τώρα ο Δήμος λέει «ναι»!
* Γ.Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Π.Ρήγας: Είναι να το συζητήσουμε το θέμα, να το δούμε, να υπάρξει και μια συζήτηση με όλους τούς φορείς.

* Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ρούλα Αρίσση: Μιλάμε για τα δασωμένα Πιέρια Όρη στα οποία έγινε κακός χειρισμός, κακή επιλογή. Το θέμα μπορεί να παγώσει.

 

Παρουσίαση θέματος,
Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved