Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Κατερίνης - Αγρόκτημα Καλλιθέας-Έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα

AIGINIONEWS: Δήμος Κατερίνης - Αγρόκτημα Καλλιθέας-Έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα AIGINIONEWS: Δήμος Κατερίνης - Αγρόκτημα Καλλιθέας-Έργα αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα

Σε φάση υλοποίησης είναι η αποκατάσταση καναλιών αποστράγγισης στο αγρόκτημα της Κοινότητας Καλλιθέας, με την κατασκευή κιβωτιοειδών οχετών από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Ουσιαστικά πρόκειται για την αποκατάσταση δύο «γεφυρών» οι οποίες υπέστησαν ζημιές λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή. Η αποκατάστασή τους κρίθηκε απαραίτητη, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια η διέλευση αγροτικών οχημάτων, αλλά και φορτηγών μεταφοράς αγροτικών προϊόντων.
«Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών, δίνει τη δυνατότητα στην Τεχνική Υπηρεσία να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του προγραμματισμού της για την αποκατάσταση υποδομών που επλήγησαν από πλημμύρες το προηγούμενο διάστημα, αναφέρει ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

Γιάννης Συμεωνίδης.

«Πρόκειται για παρεμβάσεις στις οποίες δίνει μεγάλη βαρύτητα ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών αγγίζει τις 40.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση τους, η πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειες τους, αλλά και η μεταφορά των προϊόντων τους από αυτές θα γίνεται με ασφάλεια, κάτι που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης», κατέληξε ο κ. Συμεωνίδης.


 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved