Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Aιτήσεις συμμετοχής για τον 2ο κύκλο δωρεάν του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά»

Τη δυνατότητα σε νέους αγρότες, 18-40 ετών να παρακολουθήσουν δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης σε συνολικά έξι διαφορετικές θεματικές του αγροδιατροφικού τομέα παρέχει το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά».

Σε αυτό το πλαίσιο, το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σχεδίασε και υλοποιεί τον δεύτερο κύκλο των δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων: «αιγοπροβατοτροφία και γαλακτοκομία-τυροκομία» και «υιοθετώντας μικρά οικογενειακά αγροκτήματα», ενώ έχουν καλυφθεί ήδη οι θέσεις για το πρόγραμμα του εναλλακτικού τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το http://generationag.org/ 

και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει έως τις 23.11.2018.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του κάθε προγράμματος.

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του πανεπιστήμιου Rutgers σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved