Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΔΕ Πιερίας : «Συγχαρητήριο για τη διάκριση του Γυμνασίου Μακρυγιάλου»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων συγχαίρουν το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου για την επιλογή τουαπό το Τμήμα Εκπαίδευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (CoE) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ευημερίας (EWC) να παρουσιαστεί  σε Συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Όσλο της Νορβηγίας.

          Μετά τη διάκριση του σχολικού εντύπου του Γυμνασίου Μακρυγιάλουστο Συνέδριο Μαθητικής Δημοσιογραφίας που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της ΔΙΔΕ Πιερίας – Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων και το Γυμνάσιο Μακρυγiάλου στις 27 Μαρτίου 2018,το οποίοπαρακολούθησαν 302 σύνεδροι μαθητές και 77 σύνεδροι καθηγητές από 17 Γυμνάσια και  Λύκεια της Πιερίας που εκδίδουν ή πρόκειται να εκδώσουν μαθητικά έντυπα, ακολουθεί άλλη μια διάκριση για το Γυμνάσιο του Νομού μας.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης  του Συμβουλίου της Ευρώπης (CoE) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ευημερίας (EWC) επέλεξε από την Ελλάδα το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου Πιερίας να παρουσιάσει την καινοτόμα αυτή δράση του σε Συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο της Νορβηγίας από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο μιας νέας εκστρατείας που ξεκινά με το σύνθημα «Δημοκρατικό Σχολείο για όλους» και με στόχο καλές εκπαιδευτικές πρακτικές να παρουσιαστούν σε όλα τα σχολεία της Ευρώπης ώστε να γίνει διάχυση γνώσεων, εμπειριών και προβληματισμών.

       Τηνδράση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θαπαρουσιάσει  η Δ/ντρια του Γυμνασίου Μακρυγιάλου κ. Ευαγγελία Κανάλη, σε μια από τις έξι Επιτροπές του Συμβουλίου της Ευρώπης (CoE) για το Δημοκρατικό Σχολείο όσο και σε ειδική Έκθεση καλών εκπαιδευτικών πρακτικών από όλα τα σχολεία της Ευρώπης.

         Τέτοιες Καινοτόμες Δράσεις τιμούν την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα και προάγουν τον πολιτισμό μέσω της παιδείας. Θερμά συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου και όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

Η Υπεύθυνη του Γραφείου                                             Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης                          

Καινοτόμων Δράσεων                                                    Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

της ΔΙΔΕ Πιερίας                                                            Πιερίας

 κ. Μ. Παππά                                                                     Δρ. Ι. Καζταρίδης

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved