Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΠΙΕΡΙΑΣ-15 Μαΐου 2022

AIGINIONEWS: ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΠΙΕΡΙΑΣ-15 Μαΐου 2022 AIGINIONEWS: ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΠΙΕΡΙΑΣ-15 Μαΐου 2022

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης διοργανώνουν τους Σχολικούς Αγώνες Σκάκι Πιερίας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό Πάρκο.

Οι αγώνες απευθύνονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλων των σχολικών βαθμίδων της Πιερίας.

Συγκεκριμένα από την Α’ Δημοτικού έως και την Γ’ Λυκείου, οι μαθητές θα διαγωνισθούν αντίστοιχα με άλλους μαθητές της ίδιας σχολικής βαθμίδας και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής νομού Πιερίας κάθε τάξης.

Στο σύνολο, θα απονεμηθούν 12 κύπελα στους πρωταθλητές και μετάλλια στον δεύτερο και τρίτο νικητή κάθε τάξης.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί, θα είναι επτά (7) γύρων και θα ολοκληρωθούν με την ανάδειξη των πρωταθλητών κάθε τάξης και την απονομή κυπέλων.
Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στον Δήμο Κατερίνης (υπεύθυνη: κα Χριστίνα Σιδηροπούλου), στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας το ονοματεπώνυμό τους, την τάξη και το σχολείο τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2351034000 & 6989343435.

Ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών στο πρωτάθλημα είναι 180 παιδιά και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved