Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παιδέματα Μπερδέματα - Συντονιστείτε - 2 Aπριλίου Παγκόσμια Μέρα παιδικού βιβλίου Live streaming 19:00

AIGINIONEWS: Παιδέματα Μπερδέματα - Συντονιστείτε - 2 Aπριλίου Παγκόσμια Μέρα παιδικού βιβλίου Live streaming 19:00 AIGINIONEWS: Παιδέματα Μπερδέματα - Συντονιστείτε - 2 Aπριλίου Παγκόσμια Μέρα παιδικού βιβλίου Live streaming 19:00

Αγαπημένα μας μέλη ακούσατε ακούσατε! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου, σας περιμένουμε την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 19:00 μμ. σε ένα... διαφορετικό live που θα προβληθεί στην ομάδα μας Παιδέματα Μπερδέματα και στην σελίδα Fairytales.

Η αφεντιά μου, Ελένη Σαβουιδάκη συναντά τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, νηπιαγωγό και blogger Σοφιάννα Παϊδούση και την Ευαγγελία Θ. Κάρτα, διαχειρίστρια της Ομάδας Συζητώ με το παιδί μου (θετική διαπαιδαγώγηση).
Προτείνουμε και παρουσιάζουμε παιδικά βιβλία με θέμα τη διαφορετικότητα σε περισσότερες μορφές της, τον σεβασμό και τον ρατσισμό.

Εστιάζουμε στα κοινωνικά μηνύματα που μας περνούν αυτά τα βιβλία και πώς μπορούμε να διδαχθούμε μέσα από αυτά τον σεβασμό, την αγάπη, την αποδοχή και τη συμπερίληψη.
Σας περιμένουμε με χαρά να κουβεντιάσουμε παρέα και φυσικά δεν θα λείψουν οι κληρώσεις!

Ελάτε στην παρέα μας να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα μέσα από τα παραμύθια και φυσικά για να κερδίσετε κάποιο από αυτά!

Μην το χάσετε!!

https://www.facebook.com/fairytalesbysapaidousi

https://www.facebook.com/search/top?q=paidemata

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved