Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αθλητισμός

Τελικός αγώνας πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Πιερίας 2023-2024 στο ΔΑΚ Αιγινίου -26 Φεβρουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος»,

Διαβάστε περισσότερα...

Ο κορυφαίος εκφραστής του ποδοσφαίρου της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ», σήμερα ως ερασιτεχνικό σωματείο και προηγούμενα ως εταιρεία, αποτελεί τον αθλητικό φορέα του τόπου μας με σημαντική διαδρομή στο άθλημα που συγκινεί και συναρπάζει την παγκόσμια κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα...

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης. Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης σε ηλικία 78 ετών έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Με 35 αθλητές (4 Κατερινιώτες Κωπηλάτες Φόροζίδης Παναγιώτης, Κυριζόπουλος Σπύρος, Παπαδόπουλος Ορφέας, Πισαλίδης Νίκος) που θα στελεχώσουν 19 πληρώματα αναχώρησε  για την Ρουμανία και την πόλη Παντελίμον η αποστολή της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας που θα πάρει μέρος το Σαββατοκύριακο 16-17/9 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα για αθλητές των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς έκανε ξανά υπερήφανους, στα 8.52 στο τελευταίο του άλμα και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version