Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Σίμος: Ο Πυροσβέστης που έκανε Παγκοσμίως δημοφιλή τα φαράγγια του Ολύμπου

AIGINIONEWS: Βασίλης Σίμος: Ο Πυροσβέστης που έκανε Παγκοσμίως δημοφιλή τα φαράγγια του Ολύμπου AIGINIONEWS: Βασίλης Σίμος: Ο Πυροσβέστης που έκανε Παγκοσμίως δημοφιλή τα φαράγγια του Ολύμπου

Canyoning ή αλλιώς διάσχιση-κατάβαση φαραγγιών, μια Outdoor δραστηριότητα γεννημένη από την αγάπη και το πάθος για το βουνό, την εξερεύνηση και την περιπέτεια που σας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στις μαγευτικές περιοχές του Ολύμπου.

Όταν αποφασίσεις να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον δικό μας, πρώην Συνάδελφό Πυροσβέστη, Βασίλη Σίμο.
 Ο Βασίλης Σίμος, ως έμπειρος Οδηγός Canyoning, εγγυάται την ασφάλεια σας στις συνεχόμενες τεχνικές καταβάσεις με σχοινιά (rappel) από την αρχή μέχρι το τέλος των πανέμορφων φαραγγιών.
Η φήμη της σπουδαίας δουλειάς του Βασίλη Σίμου έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και κάθε χρόνο έρχονται όλο και περισσότεροι φίλοι του βουνού, (οικογένειες, σχολεία, παιδιά) από κάθε άκρη της γης, που θέλουν να ζήσουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με πλούσια βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές.
Οι διαδρομές πολλές, για αρχάριους, για αθλητές, για οικογένειες, για μαθητές αλλά και για ανθρώπους που αγαπάνε τις ακραίες συνθήκες που προσφέρουν τα βουνά.
Ο Όλυμπος χαρακτηρίζεται από τα σπάνια τοπία του και τα μοναδικά δάση, είναι πολύτιμος, είναι μια ζωντανή διαφήμιση της Ελλάδας και ειδικά της Πιερίας που οφείλουν όλοι οι Πολίτες και οι τοπικοί άρχοντες να τον προσέχουν ως κόρη οφθαλμού, συμβάλλοντας ο καθένας από την πλευρά του, διότι το βουνό δεν χρειάζεται μεγάλες υποδομές και ανέσεις, καθώς λίγα παγκάκια, καθαριότητα, κατευθυντήριες πινακίδες και όμορφα κιόσκια, είναι υπεραρκετά για να νιώσει ο επισκέπτης μέρος μιας περιοχής που εκτιμάει και σέβεται την Ιστορία του.


Όσοι λοιπόν αποφασίσετε να αφιερώσετε 4-6 ώρες , οπλιστείτε με την αγάπη σας για την φύση και τον αθλητισμό και το αποτέλεσμα, με την συνδρομή του Σίμου.....θα σας καταπλήξει.

 

Ιωαννίδης Ιωάννης
 Πρόεδρος
Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved