Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Galis Basketball 3on3» που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αγαπά τον αθλητισμό και το αποδεικνύει καθημερινά» Με κύριο χαρακτηριστικό την συμμετοχή του κόσμου και το πλούσιο θέαμα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά «Galis Basketball 3on3» στην Ρόδο, που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η GalisBasketball 3on3 Events, ο Δήμος Ρόδου και ο Δήμος Κω.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας του GalisBasketball 3on3 κυριάρχησαν το πλούσιο θέαμα, οι συγκινητικές στιγμές και η καθολική αναγνώριση στο τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά, τον Νίκο Γκάλη.

Τον μεγάλο Έλληνα αθλητή, βράβευσε με τιμητική πλακέτα ο Peter Matejovsky, ο οποίος είναι Chief Customer Officer (CCO) του ΟΠΑΠ, ενώ τιμητική πλακέτα, του απένειμε με τη σειρά του και ο αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βαγγέλης Ροδόπουλος.

Ο Νίκος Γκάλης με τη σειρά του, βράβευσε τους πρωταθλητές Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Τα παιχνίδια των VIP είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και πλούσιο μπασκετικό θέαμα, με τα αδέρφια Αγραβάνη να κατακτούν το τρόπαιο σε έναν πολύ δυνατό τελικό.

Ο Νίκος Γκάλης παρέδωσε το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα για το VIP τουρνουά «Rodos Palace», ενώ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κύριος Ροδόπουλος, βράβευσε την ομάδα Meat Bulls, που κέρδισε στην κατηγορία Open του GalisBasketball 3on3.

Σειρά είχαν οι νικητές της κατηγορίας U18, η ομάδα Λαέρτηδες, στην οποία απένειμε τα μετάλλια ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Περιφερειάρχης, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Η Περιφέρεια αγαπά τον Αθλητισμό και το αποδεικνύει καθημερινά! Η Περιφέρεια που σε όλα της νησιά έχει στηρίξει τις αθλητικές διοργανώσεις με αφοσίωση, επιμονή και πίστη, θα συνεχίσει να το κάνει γιατί προχωρά μόνο μπροστά».

Ακολούθησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που έκανε την απονομή των νικητών της κατηγορίας U15, την ομάδα Power Three.

Στην κατηγορία των κορασίδων, την πρωτοβουλία της απονομής πήρε ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, παλιός συμπαίκτης του Νίκου Γκάλη και εκ των διοργανωτών του μεγάλου event της Ρόδου.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν η BLUE ΚΑΙ Η POU.

Ο Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eurohoops, βράβευσε τους νικητές της κατηγορίας U12, τα μέλη της ομάδας SUOMI.

Ο Γιώργος Μπαρμπούτης, εκπρόσωπος και μέλος του δ.σ. του ξενοδοχείου Rodos Palace, προχώρησε στην απονομή των μεταλλίων για τους νικητές της κατηγορίας U10.

Τον κύκλο των βραβεύσεων έκλεισε ο Θανάσης Μπασδέκης, υπεύθυνος χορηγιών ΟΠΑΠ, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στα μικρά κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved