Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ NΕΑΝΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ η έφεση που είχε καταθέσει η Ελληνική Ομοσπονδία μετά τον αποκλεισμό από της Εθνικής ομάδας νεανίδων στο πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Σκόπια.

Βαρύτατος έπεσε ο «πέλεκυς» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας  χάντμπολ στην ΟΧΕ, για την απόφασή της να αποσύρει την εθνική ομάδα χάντμπολ νεανίδων από την αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την ΠΓΔΜ, επικαλούμενη το γεγονός ότι στις στολές των προπονητών και συνοδών της ομάδας αναγραφόταν το όνομα "Macedonia".

 Η πειθαρχική επιτροπή της EHF συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στα Σκόπια, καθώς και την επιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην ελληνική ομοσπονδία, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρεωθεί στην ΟΧΕ και μεγαλύτερο ποσό, ως αποζημίωση.

Από το κείμενο της απόφασης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της EHF, διαφαίνεται ότι συζητήθηκε -και απορρίφθηκε- το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω αγωνιστικές κυρώσεις για τη χώρα μας, πέρα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved