Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

χρυσή Αννα Κορακάκη

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την χρυσή Ολυμπιονίκη, Αννα Κορακάκη.Το χρυσό μετάλλιο της Κορακάκη είναι το πρώτο για τα ελληνικά χρώματα σε Ολυμπιακούς αγώνες, από το 2004 και τη διοργάνωση της Αθήνας.

 

"Δεν ήξερα ότι είμαι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Αγώνες,αυτό κάνει τη χαρά μου ακόμη μεγαλύτερη", τα πρώτα λόγια της Α.Κορακάκη 

 

«Η χρυσή ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας» αναφέρει οΠρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ. στο αεροβόλο πιστόλι στο άθλημα της σκοποβολής .

«Μαζί με τα συγχαρητήριά μου σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

«Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, 'Αννα!», αναφέρει ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter για το χρυσό μετάλλιο της 'Αννας Κορακάκη.

 

Τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη έστειλε με ανάρτησή του στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια! " ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ.

 

«Με πείσμα, υπομονή και αντοχή ξεπέρασες κάθε εμπόδιο, κατέκτησες τον ύψιστο στόχο, το όνειρο κάθε αθλητή και αθλήτριας. Είμαστε περήφανοι για σένα» αναφέρεται σε ανάρτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στο twitter.

 

«Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του.

 

«Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του στην Άννα Κορακάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved