Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόκιο: Χάλκινο Μετάλλιο στην κολύμβηση για τον Δ.Μιχαλεντζάκη στους Παραολυμπιακούς

AIGINIONEWS: Τόκιο: Χάλκινο Μετάλλιο στην  κολύμβηση για τον Δ.Μιχαλεντζάκη στους Παραολυμπιακούς AIGINIONEWS: Τόκιο: Χάλκινο Μετάλλιο στην κολύμβηση για τον Δ.Μιχαλεντζάκη στους Παραολυμπιακούς

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό των 100μ. ελεύθερο της κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο .

Κάνοντας σπουδαία κούρσα στα 100 μ. ελεύθερο S8 κατέκτησε την τρίτη θέση και η Ελλάδα ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μάλιστα με απόσταση λίγων ωρών μετά το χάλκινο μετάλλιο του Πάνου Τριανταφύλλου στην σπάθη Β.
Ο Μιχαλεντζάκης έκανε μια εντυπωσιακή κούρσα, αντέχοντας μάλιστα στα τελευταία μέτρα την πίεση από τον Κινέζο Σου και τον Ουκρανό Ντουμπρόφ και κατάφερε να τερματίζει τρίτος στον τελικό των 100μ. ελεύθερος της κολύμβησης στην κατηγορία S8 και να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Αυστραλός Πόφαμ και στη δεύτερη ο Ρώσος Νικολάεφ.
Έτσι, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα μας, που μόλις την πρώτη μέρα έφτασε τα δύο μετάλλια και βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης.
 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved