Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κερδίζει τίτλο Masters στο τένις

AIGINIONEWS: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κερδίζει τίτλο Masters στο τένις AIGINIONEWS: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κερδίζει τίτλο Masters στο τένις

Νικητής στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς- Κέρδισε τον Ρούμπλεφ και κατέκτησε το Masters

Θρίαμβος για τον Στέφανο Τσιτσιπά που εντυπωσίασε απέναντι στον Ρώσο και με 6-3, 6-3 μέσα σε μόλις 71 λεπτά κατάφερε και κέρδισε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά Masters
Παίζοντας εκπληκτικά και μόλις σε 71 λεπτά, ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 6-3, 6-3 τον Αντρέι Ρούμπλεφ και κατέκτησε το Masters του Μόντε Κάρλο.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τέτοιο τουρνουά της καριέρας του, ενώ ο έκτος συνολικά σε 14 τελικούς που έχει αγωνιστεί.
Για να φτάσει στον τίτλο απέκλεισε στον ημιτελικό τον παίκτη που έβγαλε νοκ άουτ τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Νταν Έβανς, και στον τελικό επικράτησε του Ρούμπλεφ ο οποίος απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ!
Αυτή ήταν η 4η νίκη του Τσιτσιπά σε 7 αγώνες απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος την Δευτέρα θα είναι στο Νο7 και ο Στέφανος θα παραμείνει στο Νο5.
Μαζί με τον τίτλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πάρει και ως prize money 251,085 ευρώ.
Ο Έλληνας είναι πλέον και στην 1η θέση στην “κούρσα” που οδηγεί στο ATP Finals 2021 που θα διεξαθχεί στο Τορίνο τον Νοέμβριο.
Στο πρώτο σετ ο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε με break κάνοντας το 2-0 και συνέχισε με την διατήρηση του σερβίς του (3-0). Ο Ρώσος θα μειώσει σε 3-1, όμως ο Έλληνας τενίστας με love σέρβις game θα κάνει το 4-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 4-2 και 5-3, όμως ο Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και θα κάνει 6-3.
Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας θα κάνει και πάλι γρήγορο break και θα προηγηθεί με 3-1. Ο Ρούμπλεφ θα μειώσει σε 3-2, αλλά και 4-3, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα καταφέρει να κρατήσει το σερβίς του και με νέο break θα φτάσει στο 6-3 και την κατάκτηση του τίτλου.

 

Τι έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από την ολοκλήρωση του τελικού στο Monte Carlo Masters.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατάφερε στο Μόντε Κάρλο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο Masters της καριέρας του και μετά από αυτή την επιτυχία έγραψε στην κάμερα: «Τα πάντα αρχίζουν από το Μόντε Κάρλο».
Το σίγουρο είναι πως το Monte Carlo Masters είναι μόνο η αρχή!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved