Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ


Τη Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως, που στεγάζονται στο κτιριακό συγκρότημα του Σβορώνου.

 

Στην αρχή επισκέφθηκε τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος», όπου συναντήθηκε με τους υπεύθυνους κληρικούς και τους εθελοντές διανομής του φαγητού. Την ίδια ημέρα, διανεμήθηκαν και εορταστικά δέματα ενόψει του Πάσχα.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το παρακείμενο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο. Συνομίλησε με τις γερόντισες ευχόμενος Καλή Ανάσταση, ενώ είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με το προσωπικό εφημερίας, νοσηλευτικό και διοικητικό.

Στην επικοινωνία που είχε με εθελοντές και εργαζόμενους, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος επισήμανε τη σπουδαιότητα ασκήσεως του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Εκκλησίας, που έγκειται όχι μόνο στην ικανοποίηση υλικών αναγκών αλλά και στην καλλιέργεια της πνευματικότητας.

Ευχαρίστησε όλους τους υπεύθυνους, κληρικούς και λαϊκούς, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του έργου ευχόμενος σε όλους υγεία και δύναμη με τη χάρη του Αναστάντος Κυρίου.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version