Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Lady GAGA 8 βραβεία MTV

Εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων MTV Video Music με ένα φόρεμα που θύμιζε βιτρίνα κρεοπωλείου και δήλωσε ότι η εμφάνιση αυτή είχε μήνυμα. Η Λέιντι Γκάγκα, που απέσπασε οκτώ βραβεία, επέλεξε να παραλάβει ένα από τα αγαλματίδια με τα οποία βραβεύτηκε φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα που παρέπεμπε σε βιτρίνα κρεοπωλείου, κάτι που συζητήθηκε ιδιαιτέρως.
Εάν δεν παλέψουμε για όσα πιστεύουμε και δεν πολεμήσουμε για τα δικαιώματά μας, σύντομα θα έχουμε τα ίδια δικαιώματα με το κρέας που έχουμε πάνω στα κόκκαλά μας", δήλωσε η 24χρονη σταρ στο τηλεοπτικό σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις. "Και εγώ δεν είμαι ένα κομμάτι κρέας", πρόσθεσε η Λέιντι Γκάγκα.
 Η οργάνωση ΡΕΤΑ, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων, ανακοίνωσε ότι "το να φοράς ένα φόρεμα που έχει φτιαχτεί από κομμάτια δέρματος νεκρών αγελάδων είναι αρκετά προσβλητικό για να σχολιασθεί".
Η Λέιντι Γκάγκα δήλωσε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις ότι δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει τους χορτοφάγους και πρόσθεσε ότι η ίδια είναι "το πιο δίκαιο ανθρώπινο ον στον πλανήτη".
 Στο πλευρό της Λέιντι Γκάγκα εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Σερ, η οποία είπε ότι ήταν πολύ "έξυπνο" να εμφανιστεί η νεαρή σταρ της ποπ με τέτοια εμφάνιση, αφού επέτυχε το στόχο της με το να μιλούν οι πάντες γι αυτή. "Οι πάντες μιλούν γι αυτό! Bingo!", δήλωσε η Σερ, υποστηρίζοντας ότι το φόρεμα της Λέιντι Γκάγκα είναι ένα "έργο τέχνης" και "η μοντέρνα τέχνη προκαλεί συζητήσεις και αντιπαραθέσεις"...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version