Κατηγορία: Αρχείο Γράφτηκε από τον/την Chris Εμφανίσεις: 469
Μέρος της συγκεκριμένης έκτασης διεκδικεί και ο δήμος Πύδνας για τη δημιουργία Θεραπευτικού Τουριστικού Κέντρου. Ένα όραμα που με την υλοποίησή του θα φέρει αρκετά έσοδα και νέες θέσεις εργασίας στους κατοίκους του νέου Καλλικρατικού δήμου Πύδνας ? Κολινδρού και να σκεφθεί κανείς ότι μέχρι τώρα χωρίς υποδομές χιλιάδες επισκέπτες έρχονται κάθε χρόνο από την Ελλάδα και το εξωτερικό για λασποθεραπεία στα τηγάνια των Αλυκών Κίτρους που είναι διεθνώς φημισμένα για τη θεραπεία δερματικών και ρευματικών παθήσεων.
Αλήθεια κανείς από τους φημισμένους συμβούλους του πρωθυπουργού και του υπουργείου των οικονομικών δεν σκέφτηκε την ανάπτυξη και τα οικονομικά ωφέλει από την συγκεκριμένη επιχείρηση που θα είναι πολλαπλάσια από τα ψίχουλα που θα πάρουν παραχωρώντας το συγκεκριμένο φιλέτο - ακίνητο για εκμετάλλευση στους Γερμανούς, ή είναι και αυτό μέρος της συμφωνίας του μνημονίου;;;;;;
Ελπίζουμε ότι οι κύριοι βουλευτές και οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι και Σύμβουλοι θα δουν γρήγορα το θέμα για να αποφευχθεί ένα έγκλημα στην ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας πριν να είναι αργά όπως τόσα άλλα.