Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Άρχισαν τα όργανα

Β.Πολυζος ? Μ.Χαλκίδης Βουλευτής Ημαθίας  Ν.ΔΜε δήλωσή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα ??ΠΟΛΙΤΗΣ της Πιερίας,, ο επί 16 χρόνια Πρόεδρος της Τ.Ο. Πύδνας της Νέας Δημοκρατίας και ως μέλος της, επί 30 χρόνια, κύριος Νικόλαος Τουλούπας καταγγέλλει την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας και τους τοπικούς όψιμους κομματικούς πατριώτες όπως αναφέρει, να στηρίξουν τον Βαγγέλη Πολύζο ως υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας ? Κολινδρού.

Αγαπητέ κύριε είναι όψιμοι ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Μόσχος Γιαλένιος, ο Ξενοφώντας Μπαραλιάκος που εισηγήθηκαν την στήριξη στον Βαγγέλη Πολύζο;

Αν και δεν ανήκω ιδεολογικά στον ίδιο χώρο με εσένα και τον κύριο Πολύζο αναγνωρίζω τους αγώνες του, για την Πιερία και ειδικά για την Βόρεια Πιερία και το σθένος του να δηλώσει πρώτος δημόσια, σαν κυβερνητικό κοινοβουλευτικό μέλος, ότι υπάρχουν και πολιτικοί που τα παίρνουν. Αυτό και μόνο δείχνει ανδρισμό και τόλμη και όταν έχεις αυτά τα χαρίσματα είσαι νέος, ακόμη και στα εβδομήντα, γιατί υπάρχουν πολλοί τριαντάρηδες και σαραντάρηδες στην πολιτική, που δεν τα έχουν.

Γι? αυτό αγαπητέ μέλλοντα συνδημότη ας βάλουμε τα κουμπούρια μέσα, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το μέλλον και το συμφέρον του τόπου μας όπως δηλώνεις και ας κοιτάξουμε μπροστά, χωρίς προσωπικούς και τοπικιστικούς ενδοιασμούς, οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας γνωρίζουν καλά και αυτοί θα αποφασίσουν ποιος είναι ο καταλληλότερος.

K.K.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version