Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Μαζί με τους νέους


Ο νέος Δήμος Πύδνας ? Κολινδρού με έδρα το Αιγίνιο,
ο δήμος της Βόρειας Πιερίας είναι από τα πιο όμορφα σημεία της πατρίδας μας, με βουνό ποτάμι και θάλασσα. Με μια ιστορία που γράφτηκε με αγώνες και με αίμα για την ελευθερία, μια ελευθερία που σήμερα βιώνουν και απολαμβάνουν οι κάτοικοί του.

Δεν θα κρίνουμε ούτε και ωφελεί να αναφέρουμε την διαδρομή των τελευταίων δεκαετιών για αυτούς που εκλεγόταν για να αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα και φανήκαν αδύναμοι των περιστάσεων. Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις και βλέπει τις εξελίξεις από τη δική του οπτική πλευρά. Τώρα είναι  ευκαιρία για τα στελέχη που θα ασχοληθούν με τις καλλικρατικές εξελίξεις, αυτοδιοικητικά να τολμήσουν να οραματιστούν και να πραγματοποιήσουν ότι το καλύτερο γι? αυτόν τον προικισμένο τόπο.

Κύριοι υποψήφιοι τολμήστε να βάλετε στους συνδυασμούς σας νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με γνώση, θέληση και όραμα και μη στέκεστε στη λογική ότι αυτός θα μου φέρει ψήφους γιατί στις προηγούμενες εκλογές μάζεψε τόσους σταυρούς. Τόσους σταυρούς μάζεψε αλλά στα δημοτικά συμβούλια δεν πατούσε, προτάσεις για ανάπτυξη δεν είχε, έργα δεν έκανε, ποιος ο λόγος λοιπόν να τους ψηφίσει ξανά ο κόσμος.
 

Τολμήστε και ανοιχτείτε στους νέους, φωνάξτε τους να σας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που καλείστε να αντεπεξέλθετε και ο κόσμος τότε θα πιστέψει ότι κάτι καινούργιο πάει να γίνει και θα οραματιστεί και αυτός μαζί σας ένα νέο δήμο διαφορετικό από αυτόν που έβλεπε μέχρι σήμερα, όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και δομημένο σε νέες βάσεις ανάπτυξης και διαφάνειας και κυρίως σε νέους ανθρώπους.

  Φιλικά Κ.Κ.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version