Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αρχείο

Κλειστό, ένα στα τέσσερα μαγαζιά της Σταδίου

Ο "εμποράκος" στην Ελλάδα πεθαίνει πολύ γρήγορα..

Ρυθμούς χιονοστιβάδας παίρνουν τα λουκέτα στα μαγαζιά των κεντρικών αγορών. Πρωταγωνίστρια η Σταδίου με ένα στα τέσσερα μαγαζιά να μένει ξενοίκιαστο ή κλειστό.

Μιλούν από μόνα τους τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών σε Αθήνα, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Καλλιθέα και Πειραιά, σε κεντρικές οδούς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, σε σύνολο 3.421 καταστημάτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, του Κολωνακίου, του Αμαρουσίου, της Νέας Ιωνίας, της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου, της Καλλιθέας και του Πειραιά, έχουν κλείσει 505 καταστήματα, ποσοστό δηλαδή 14,8%.
Σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και στο Χαλάνδρι, το ποσοστό των κλειστών καταστημάτων πλησιάζει το 20% ενώ στη Σταδίου ένα στα τέσσερα καταστήματα δεν λειτουργεί πια. Η Σταδίου είναι πρώτη στο ρυθμό των λουκέτων, ενώ δεύτερη έρχεται η Πανεπιστημίου.
Στην Ερμού, τα κλειστά καταστήματα ανέρχονται σε 15% ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στην Πατησίων. Στο 12,5% τα κλειστά καταστήματα στο Κολωνάκι.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version