
Σε μια προφανή προσπάθεια εκφοβισμού και βλέποντας ότι ο αγώνας μετά από δύο μήνες κινητοποιήσεων όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει αλλά δυναμώνει όλο και περισσότερο, οι μεγαλοεργολάβοι με τις ευλογίες του κράτους, έχουν ξεκινήσει μια βιομηχανία διώξεων ενάντια στους κατοίκους του Αιγινίου και τους πολίτες που βρέθηκαν στις 28 Ιανουαρίου στα διόδια Αιγινίου και διαμαρτυρηθήκαν για την λειτουργία τους.
Ήδη έχουν σταλεί κλήσεις για προανακριτική εξέταση κατ? άρθρο 31 παρ΄2 ΚΠΔ σε 18 και θα ακολουθήσουν και άλλες πενήντα, η εκατό, κανείς δεν ξέρει, μέχρι που μπορεί να φτάσουν.
Με μία αντίληψη κατακτητή, οι πολυεθνικές που εκμεταλλεύονται τους δικούς μας, εθνικούς δρόμους , προσπαθούν να καθυποτάξουν τους ιθαγενείς υπηκόους τους που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι και να διεκδικήσουν ειρηνικά τα αυτονόητα, να μπορούν ανεμπόδιστα να πηγαίνουν στα σπίτια τους και τις δουλειές τους χωρίς τα παράλογο χαράτσι στα διόδια Αιγινίου.
Μας αντιμετωπίζουν σαν κοινούς εγκληματίες, από θύματα γίναμε θύτες!!!!
Αλήθεια γιατί δεν πληρώνουμε στην Ελλάδα τα διόδια βάσει χιλιομετρικής απόστασης ;;;;;;;;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ??
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
στις 12 μεσημέρι
ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ