Logo

Η Θεσσαλονίκη χωρίς αντιπεριφερειάρχη.

Κατηγορία: Αρχείο

 

Ο Γ. Τσαμασλής θα τεθεί σε προσωρινή αργία μετά την παραπομπή σε δίκη μαζί με 27 ακόμη άτομα για την υπόθεση του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.

Βάση του «Καλλικράτη», τίθενται σε αργία όσοι κατηγορούνται για αδικήματα ακόμη και εάν δεν υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις.

Αν η δίκη γίνει σύντομα και πριν τον Σεπτέμβριο, ο Γ. Τσαμασλής παραμένει σε διαθεσιμότητα και τα καθήκοντά του αναλαμβάνει ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας. 

Αν όμως η δίκη προσδιοριστεί για μετά τον Σεπτέμβριο ο κ. Τσαμασλής θα παραιτηθεί για να μην επιβαρύνει όπως ο ίδιος δηλώνει την εύρυθμη λειτουργία της περιφέρειας. 


Στην περίπτωση, πάντως, που ο κ. Τσαμασλής παραιτηθεί, τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, στις οποίες θα ψηφίσουν οι έξι αντιπεριφερειάρχες των περιφερειακών ενοτήτων, καθώς και οι 43 περιφερειακοί σύμβουλοι του πρώτου σε ψήφους συνδυασμού «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία».

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved