
Συνάντηση Σαμαρά-βουλευτών ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας στο Μαξίμου
Μήνυμα στήριξης στον Γ. Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Τους βουλευτές της ΝΔ Κεντρικής Μακεδονίας υποδέχεται το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στόχος της συνάντησης είναι να δοθεί ένα καθολικό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έναντι του «αντάρτη» Απόστολου Τζιτζικώστα.
Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ιωαννίδης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Στόχος είναι να περιοριστούν τα παράπονα και να δοθεί από τον κ. Σαμαρά το μήνυμα της «πανστρατιάς» για την Κεντρική Μακεδονία και να στηριχθεί από όλους και χωρίς επιφυλάξεις ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος.
και μετά βγήκε ο Κεδίκογλου:
Κεδίκογλου: «Δεν επιβάλλουμε με το ζόρι κομματική επιλογή στις εκλογές»
«Επιλέξαμε να μην ποδηγετήσουμε το κόμμα και τα στελέχη του. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ χρίσματος και υποστήριξης. Ότι δεν υπάρχουν πειθαρχικές συνέπειες για την όποια επιλογή», εξήγησε ο Σίμος Κεδίκογλου για τη στάση της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και προσέθεσε:
«Εάν ορισμένοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν την προσωπική τους επιλογή εν ονόματι μιας προσωπικής πρακτικής ?όλα αυτά τα πράγματα θα κριθούν στην πορεία από τους πολίτες, οι οποίοι είναι ο φυσικός κριτής».
Διευκρίνισε δε, μιλώντας στον ΒήμαFM πως «φυσικά και εκφράζουμε την υποστήριξή μας, διότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Αλλά από εκεί και πέρα, το να επιβάλουμε με το ζόρι την κομματική επιλογή, είναι κάτι που το απαρνηθήκαμε και πιστεύουμε ότι θα εκτιμηθεί από τον κόσμο».