Logo

Άμεσες λύσεις στα προβλήματα των ιδιοκτητών φορτηγών της Πιερίας έπειτα από παρέμβαση της βουλευτού.

Κατηγορία: Αρχείο

 

Μετά από παρέμβαση της βουλευτού Πιερίας, κυρίας Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου, και της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος, το Υπουργείο Μεταφορών  ξεκίνησε από τις 17 Μαρτίου 2014 ένα νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο

για την εντατικοποίηση και το συντονισμό των ελέγχων σε φορτηγά, σε 24ωρη μάλιστα βάση, με το οποίο θα συντονίζεται η δράση όλων των εμπλεκομένων φορέων (αρμόδιων Υπουργείων, Ελληνικής Αστυνομίας κλπ), ώστε να προστατευθούν οι Έλληνες αυτοκινητιστές φορτηγών από τις παράνομες ενέργειες ξένων συναδέλφων τους.

Καθώς στην Πιερία υπάρχουν πολλοί αυτοκινητιστές φορτηγών, η κυρία Μάνη, με ερώτησή της, είχε θίξει τα προβλήματα του κλάδου, που επηρεάζουν έντονα και την τοπική οικονομία γενικότερα,  γι? αυτό και ζητούσε άμεσες λύσεις, όπως να ενισχυθούν οι έλεγχοι στα τελωνεία και στους συνοριακούς σταθμούς της χώρας για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών φορτηγών και να εισπράττονται άμεσα τα σχετικά πρόστιμα.

H Ο.Φ.Α.Ε. με προσωπική επιστολή προς τη βουλευτή, κυρία Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, την ευχαρίστησε για την ουσιαστική της παρέμβαση.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved