Logo

Η πρωτοβουλία του Πολίτη

Κατηγορία: Αρχείο

Η πρωτοβουλία του Πολίτη για την τοποθέτηση διοδίων στις παράπλευρες οδούς στη Λεπτοκαρυά:

Ελάτε να συγκεντρώσουμε ηλεκτρονικές δηλώσεις αντίθεσής μας με τα παράπλευρα διόδια στη Λεπτοκαρυά!

- O Πολίτης παρεμβαίνει στο θέμα της τοποθέτησης διοδίων στις παράπλευρές οδούς στη Λεπτοκαρυά.- Και προτείνει να κινητοποιηθούμε ως Πιεριείς με ακόμη έναν τρόπο...- Εκτός από τις συμβολικές καταλήψεις.

- Με έναν τρόπο που οι πολιτικοί των Αθηνών λαμβάνουν πιο σοβαρά υπόψη τους.- Προτείνουμε λοιπόν τη συλλογή υπογραφών.- Και επειδή η τεχνολογία έχει προχωρήσει, αυτές μπορούν να είναι "ηλεκτρονικές"

- Στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.-

Και γράψτε εκεί: Ονοματεπώνυμο: Τόπος κατοικίας: Email: Διαφωνώ με τα παράπλευρα διόδια στη Λεπτοκαρυά (ή απλά διαφωνώ) Παράδειγμα: Γιώργος Παπαδόπουλος Λεπτοκαρυά          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Διαφωνώ με τα παράπλευρα διόδια Μόνο αν συγκεντρώσουμε έναν μεγάλο αριθμό πολιτών που επίσημα θα διαφωνούν με την απόφαση αυτή, θα μπορέσουμε και να πιέσουμε για το δίκιο μας.

Περιμένουμε τα email σας! Η προσπάθεια τώρα ξεκινάει Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Κοινή χρήση στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Αναρτήθηκε από Politis tis Pierias στις 11:44 π.μ.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved