Logo

Ξεκινάνε τη Δευτέρα οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, τι να προσέξεις.

Κατηγορία: Αρχείο

Την επόμενη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες και θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.  Μάλιστα, ειδικά για φέτος, εκτιμάται ότι ακόμη και από την πρώτη ημέρα το «σκόντο» θα φθάνει ακόμη και το 70%

 

Η Ενωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, πάντως, εξέδωσε, ανακοίνωση - οδηγίες προς τους καταναλωτές για την περίοδο των εκπτώσεων, συμβουλεύοντάς τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αναγραφόμενες τιμές και τα ποσοστά των εκπτώσεων, να μην συγχέουν τις προσφορές με τις εκπτώσεις, να μη διστάζουν να ρωτούν για την προέλευση των προϊόντων, να ενημερώνονται για τις δυνατότητες αλλαγής καθώς, ακόμη, να μην... παρασύρονται από τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων!

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η ΕΕΚΕ συνιστά στους καταναλωτές να προσέξουν τα εξής:

«Χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να μην παρασύρεται ο καταναλωτής από υψηλά ποσοστά εκπτώσεων σε αλόγιστες σπατάλες και απερίσκεπτη χρήση πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων. Ειδικά στις σημερινές συνθήκες ο οικογενειακός προϋπολογισμός, η εκτίμηση των οικονομικών μας δυνατοτήτων και η ορθή ιεράρχηση των αναγκών μας, πρέπει να προηγούνται κάθε αγοράς», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved