Logo

Κατηγορία: Αρχείο


Πρώτον : Κάθε μέρα βόλτα στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

(Εκεί κάποιος φωτογράφος ? δημοσιογράφος θα σας συναντήσει και  με μια φωτογραφία  μπαίνετε στα Blog και στις εφημερίδες σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί).

 

Δεύτερον : Πιάνετε έναν υπουργό ή υφυπουργό νυν ή πρώην και του λέτε, εμένα δεν μου διορίσατε την κόρη, που είναι και καλή κομμώτρια, στην αγρογή γι? αυτό πρέπει να μου δώσετε τους ψήφους από το τσεπάκι σας για να βγω (δανεικά είναι αυτά, προσοχή στα spreads).

 

Τρίτον : Ξεκινήστε άμεσα τις επισκέψεις κατ? οίκον για να μη σας προλάβουν οι άλλοι και καλό θα είναι λόγω κρίσης να πάτε και κανένα δωράκι.

 

Τέταρτον : Αν δεν ξέρεται καλά μαθηματικά πάρτε κάποιον  στατιστικολόγο ή μαθηματικό έναν δάσκαλο βρε αδερφέ και υπολογίστε καλά τα φασούλια παρντόν τους ψήφους πρέπει να βγουν τετρακόσια με πεντακόσια περίπου, αν δεν βγαίνουν τότε πάτε και μέχρι τον μπακάλη, κάποιους θα έχει στο μπακαλοτεύτερο.

 

Πέμπτον :  Μπαράκια, καθημερινή παρουσία διοργανώστε και κανένα πάρτυ νεολαίας δε θυμάστε πέρυσι τη έγινε αυτοί που ξεκίνησαν πρώτοι βγήκαν βουλευτές οι άλλοι ψάχνονται τώρα για τις δημαρχίες.

 

Συνέχεια? προσεχώς

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved