Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Εμβόλια, Πανδημία -Σύνοδος Κορυφής»-16 Δεκεμβρίου2020

AIGINIONEWS: Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Εμβόλια, Πανδημία – Σύνοδος Κορυφής» - 16 Δεκεμβρίου2020 AIGINIONEWS: Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Εμβόλια, Πανδημία – Σύνοδος Κορυφής» - 16 Δεκεμβρίου2020

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τους Στέλιο Κούλογλου και Πέτρο Κόκκαλη, για τα εμβόλια και την πανδημία, αλλά και την αποτίμηση της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 10ης Δεκεμβρίου.

Θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15.00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας της Ευρωομάδας στο facebook.

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου και Πέτρος Κόκκαλης, συζητάνε διαδικτυακά την ερχόμενη Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 15.00 (ώρα Ελλάδος) και εν μέσω της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για όλες τις εξελίξεις μετά την Σύνοδο Κορυφής για τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας.
Στη συζήτηση, που θα μεταδωθεί ζωντανά μέσω facebook θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν με ερωτήσεις τους δημοσιογράφοι για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι η δεύτερη συζήτηση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς η Ευρωομάδα εγκαινίασε από την περασμένη Τετάρτη σειρά συζητήσεων – εκδηλώσεων με θέμα την επικαιρότητα και τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τον Έλληνα αλλά και τους ανθρώπους από όλες τις χώρες της Ένωσης.
Το ραντεβού με τους πολίτες ανανεώθηκε και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου οι ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ενημερώσει για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής, αλλά και για τις εξελίξεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε σχέση με την πανδημία, τα εμβόλια αλλά και την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της περασμένης εβδομάδας.
Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά μέσω facebook στις παρακάτω σελίδες:
Syriza European Parliament @SYRIZAEP (https://www.facebook.com/syrizaep)
Στέλιος Κούλογλου @SteliosKoul (https://www.facebook.com/stelioskouloglou)
Πέτρος Κόκκαλης @PetrosKokkalis (https://www.facebook.com/KokkalisPetros)
Για όσους δημοσιογράφους επιθυμούν, μπορούν να στείλουν διαδικτυακά τις ερωτήσεις τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ την ώρα της εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα ερωτήσεων μέσω των σελίδων του facebook που θα προβάλλουν ζωντανά τη συζήτηση.
 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved