Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία: Η Δημοκρατία και η Μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

AIGINIONEWS: Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία: Η Δημοκρατία και η Μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα. AIGINIONEWS: Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία: Η Δημοκρατία και η Μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησε σήμερα αντιπροσωπεία μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία με την συμμετοχή και της βουλεύτριας Πιερίας Ε.Σκούφα, καταθέτοντας στεφάνι στην Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.

Σε μια εποχή που ο Λαός μας, από τον παντελώς ανεύθυνο χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας, βιώνει καταστάσεις καραντίνας,
σε μια εποχή που με διαλυμένο το δημόσιο σύστημα υγείας ο φόβος και η αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα παραλύει την κοινωνία,
σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες προσπαθούν εντελώς αβοήθητοι από την κυβέρνηση να κρατήσουν τις δουλειές τους,
η απάντηση της κυβέρνησης σε όλα αυτά, είναι αντισυνταγματικές απαγορεύσεις συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων.

Μέσα σε όλη αυτή την ζοφερή ατμόσφαιρα τα οράματα και τα συνθήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν, δυστυχώς και σήμερα επίκαιρα.

Οι αγώνες του λαού μας για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία αλλά και Υγεία και Δημοκρατία θα συνεχιστούν μέχρι την τελική δικαίωση και απέναντι σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης.

Φέτος ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία επέλεξε να τιμήσει την επέτειο τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και σεβόμενος την υγεία των συμπολιτών μας.
Θα συνεχίσει όμως να αγωνίζεται για Δημοκρατία, Ελευθερία, Δημόσια και Δωρεάν Υγεία και Παιδεία.
Τιμή και δόξα στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Γραφείο τύπου Ν.Ε Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved