Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της Ελισσάβετ Σκούφα με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

AIGINIONEWS: Συνάντηση  της  Ελισσάβετ Σκούφα με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο AIGINIONEWS: Συνάντηση της Ελισσάβετ Σκούφα με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

Ενημερωτική συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο είχε την Δευτέρα η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

 Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η βουλεύτρια ενημερώθηκε εκτενέστατα για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Κατερίνης.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκε για το πρόβλημα ρύπανσης των θαλασσίων υδάτων του Δήμου και τις νομικές καθώς και τεχνικές ενέργειες του Δημάρχου και του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Γιώργου Νταντάμη.
Ακόμα συζήτησαν για την εξέλιξη της επιδιόρθωσης της προβλήτας στην Παραλία Κατερίνης, τη μετεγκατάσταση του Μουσικού Σχολείου,την κατασκευή του οικισμού των Ρομά και τη δημιουργία μόνιμης κλειστής λαϊκής αγοράς.
Στην συνέχεια συζήτησαν για την πρόοδο του έργου κατασκευής του Μεγάρου Μουσικής και τους τρόπους αξιοποίησής του, αλλά για και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή.
Για το θέμα των ανεμογεννητριών στα Πιέρια δήλωσε και πάλι την πλήρη αντίθεσή του στην εγκατάστασή τους στην συγκεκριμένη θέση και τις ενέργειες που κάνει για το θέμα.
Η κ. Σκούφα από την πλευρά της τόνισε την απόφασή της να στηρίξει με το θεσμικό της ρόλο, όσες ενέργειες γίνουν από τον Δήμο με στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών του Δήμου.


 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved