Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σιωπή-Συνενοχή-Συγκάλυψη κακοποίηση και εκμετάλλευση των γυναικών σε οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον

AIGINIONEWS: Σωπή-Συνενοχή-Συγκάλυψη  κακοποίηση και εκμετάλλευση των γυναικών σε οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον AIGINIONEWS: Σωπή-Συνενοχή-Συγκάλυψη κακοποίηση και εκμετάλλευση των γυναικών σε οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον

Στις 20 Νοεμβρίου είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε την εκδήλωση με θέμα: «Σιωπή-Συνενοχή-Συγκάλυψη: κακοποίηση και εκμετάλλευση των γυναικών σε οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον».

 Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις προσκεκλημένες ομιλήτριες της εκδήλωσης, οι οποίες προέρχονται από δύο πολύ σημαντικούς φορείς της πόλης μας.
Οι ομιλήτριες ήταν:
από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης
η κα Δέσποινα Κωνσταντίνου (Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης)
και από το Συμβου
λευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Κατερίνης
η κα Χρυσούλα Μοσχολούρη (Κοινωνική Λειτουργός)
και η κα Σοφία Σαλαμπασίδου (Νομικός),
οι οποίες με παραδείγματα από την καθημερινότητα τόσο των τελευταίων ετών όσο και πολύ πρόσφατα, μας παρουσίασαν τις τραγικές συνθήκες που λανθάνουν σε οικογενειακά και εργασιακά περιβάλλοντα, την έμφυλη βία -ψυχολογική, λεκτική ή σωματική- που βιώνει μεγάλο ποσοστό των γυναικών, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης και στήριξης των κακοποιημένων γυναικών.
Ευχαριστούμε πολύ επίσης όλους όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση για την ευαισθητοποίησή τους και τα ερωτήματα που έθεσαν προς συζήτηση για το τόσο σημαντικό και δυστυχώς διαχρονικό ζήτημα της κακοποίησης γυναικών.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved