Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Τριανταφύλλου: Οι νέοι δηλώνουμε «παρών»! - Ενημερωτική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Τριανταφύλλου, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Εκεί είχε ενημερωτικές συναντήσεις με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ανέστη Μυστρίδη, 

τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Καραθάνο, τον Διοικητικό Διευθυντή του Ψυχιατρικού Τομέα κ. Στέφανο Μπαστρογιάννη. Συζήτησε την λειτουργική κατάσταση του Νοσοκομείου, τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ ο Διοικητής κ. Ανέστης Μυστρίδης ανέπτυξε συνοπτικά το έργο που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια και τις δυνατότητες που έχει το Νοσοκομείο ώστε να ανταποκριθεί επαρκώς στις ανάγκες των κατοίκων της Πιερίας.

Συνεχάρη τον Γιώργο Τριανταφύλλου  που επέλεξε ως νέος την ενεργό συμμετοχή στην πολιτική. Έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πρόβλημα της ανεργίας της νέας γενιάς και αναφέρθηκε το παράδειγμα των κενών που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες νέοι έλληνες γιατροί αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Κύριος λόγος είναι η χαμηλή μισθοδοσία και η μη προκήρυξη θέσεων τα χρόνια της κρίσης.

Η νέα γενιά αναζητά πρώτα απ όλα εργασία στον τόπο μας σύμφωνα με τα προσόντα της, αξιοπρεπή αμοιβή και δυνατότητα αξιολογημένης και αξιοκρατικής επαγγελματικής εξέλιξης. Δυστυχώς αυτά τα στοιχειώδη δεν υπάρχουν και έτσι προέκυψε η μεγάλη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων εκτός Ελλάδας.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, είναι ένας νέος που προσπαθεί, ως ελεύθερος επαγγελματίας, να σταθεί σ αυτό το δυσμενές εργασιακό και επαγγελματικό περιβάλλον και γνωρίζει τα προβλήματα. Δηλώνει «παρών» και επέλεξε να δώσει τη μάχη στον πολιτικό στίβο μέσα από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, προσδοκώντας να προσφέρει όσο μπορεί ώστε να αλλάξει η προς το καλύτερο. Να έχουν οι νέοι ευκαιρίες στον τόπο τους να μπορούν να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved