Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη διεθνή Ευρασιατική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη και στο Πατριαρχείο ο Δήμαρχος Κατερίνης

Σάββας Χιονίδης: Οι συμβουλές του Οικουμενικού Πατριάρχη είναι ευεργετικές και μας πλημμύρισαν αισιοδοξία και ελπίδα

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης από την 27η έως την 29η Μαρτίου εκπροσώπησε την ΚΕΔΕ ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στην κορυφαία στον τομέα περιβαλλοντικής τεχνολογίας Ευρασιατική έκθεση, IFAT EURASIA, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη ο Δήμαρχος Κατερίνης επισκέφτηκε και γευμάτισε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Τζούλη Γιαμούζη - Χιονίδου.

 Ο Δήμαρχος σχετικά με την συνάντηση δήλωσε: “Είχα την ευλογία να συναντηθώ με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο. Μας υποδέχθηκε στο γραφείο του μαζί με τη σύζυγο μου Τζούλη και μας προσκάλεσε και γευματίσαμε μαζί του. Η συζήτηση μαζί του ήταν μοναδική εμπειρία ζωής. Οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις του ευεργετικές και μας πλημμύρισαν αισιοδοξία και ελπίδα. 

Το ενδιαφέρον του Παναγιότατου είναι παγκοσμίως γνωστό για το περιβάλλον και την αειφορία και η γνώμη του γνώμονας σκέψης και πράξης.

Δοξάζω το Θεό που με αξίωσε για αυτές τις μοναδικές στιγμές. Επίσης μου ζήτησε να μεταφέρω τις ευχές του για υγεία σε όλους τους συμπολίτες μου στο Δήμο Κατερίνης.

Ευχαριστούμε Παναγιότατε. Ο Θεός να σας έχει καλά”.

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved