Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντώναρος για ΝΔ: Ας αφήσουν τα ύπουλα μαχαιρώματα οι γνωστοί σώγαμπροι και κατά περίσταση αλεξιπτωτιστές

Καυστικότατος ήταν στην κριτική του ο Ευάγγελος Αντώναρος, στέλεχος της ΝΔ και εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή

 αναφερόμενος στις απόψεις που διατυπώνουν ορισμένοι μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

"Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους τους κατ' επάγγελμα παραπληροφορητές.

 

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Όχι βέβαια. Ήταν τότε που κάποιοι (όχι ένας - ήταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες...) μιλούσαν για "αριστερή παρένθεση" και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που είχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμία θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας.

 

Όταν λοιπουν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου να πάει (επιτέλους) σπίτι του, είχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα -- εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο. Στην έρευνα της Μετρον Ανάλυσης που δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροή 19,1%. Αυτη τη ταλαιπωρημένη απο τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι άλλο δεν παρέλαβε....)

Κι αυτη τη ΝΔ κατάφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατα περίσταση αλεξιπτωτιστές", έγραψε ο κ. Αντώναρος στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved