Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξόρμηση κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας σε Αιγίνιο και Κολινδρό

Το Αιγίνιο και τον Κολινδρό επισκέφθηκαν, την εβδομάδα που διανύουμε, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία,  στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών συναντήσεων με  πολίτες που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της   Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 03 Δεκεμβρίου 2018 το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, με Επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Κουρινιώτη βρέθηκε στο Αιγίνιο, ενώ την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 στον Κολινδρό. 

Η εξοντωτική φορολογία και οι δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές στους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι «κουτσουρεμένες» αποζημιώσεις που δίνονται από τον ΕΛΓΑ, το υψηλό κόστος στην παραγωγή, λόγω εξίσωσης της τιμής στο πετρέλαιο, το μεγάλο ποσοστό ανεργίας στη Βόρεια Πιερία και η φυγή της νεολαίας και τα προβλήματα που δημιουργούνται με τους δασικούς χάρτες, ήταν τα βασικά θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους των δύο χωριών.

Επισημαίνοντας, παράλληλα, τα σοβαρά τοπικά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η λειτουργία δύο σταθμών διοδίων (Αιγίνιο, Μάλγαρα) σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να επωμίζονται ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος για τις μετακινήσεις τους, ενώ έχει προγραμματιστεί και νέα αύξηση στο Σταθμό Διοδίων Μαλγάρων, από την αρχή του νέου έτους. Ακόμη, η «απογύμνωση» της περιοχής από Δημόσιες Υπηρεσίες, όπως η υπολειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Κολινδρού (υπάρχει γιατρός μία με δύο φορές της εβδομάδα), το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού, επισημάνθηκαν από τους πολίτες.

«Είμαστε εδώ για να δούμε επί τόπου, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου ως αντιπολίτευση σήμερα και ως Κυβέρνηση αύριο να φροντίσουμε για την επίλυσή τους, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της  Πιερίας  να έχουν αυτά που τους αξίζει. Στόχος της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να δημιουργήσουμε πολλές νέες καλά αμειβόμενες δουλειές μέσα από μια έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων, να μειώσουμε τα φορολογικά βάρη και να εξορθολογήσουμε τη λειτουργία του Κράτους, να σταθούμε κοντά στους νέους και στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, μετά το πέρας των συναντήσεων με πολίτες  του Αιγινίου και του Κολινδρού.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved