Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ούτε μία συγγνώμη…

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας να θέλουν να διώξουν το …παλιό, 

κάνοντας μάλιστα το όραμά τους αυτό στόχο για τις επικείμενες εκλογές, στην Χαριλάου Τρικούπη όμως, έχουν άλλη άποψη για το …νέο που υποστηρίζει πως κομίζει ο τέως πρωθυπουργός.

Δημιούργησαν λοιπόν την έννοια του … «πρόωρα παλιού». Η σχετική έμπνευση τους ήρθε παρακολουθώντας τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά στις ερωτήσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. Παρατηρώντας «αοριστίες και επαναλήψεις των παλαιών διακηρύξεων, πεισματική εμμονή στην αυταπάτη της αυτοδυναμίας»και μία συνέχεια εκ μέρους του στην ‘σκιαμαχία’ του δικομματισμού, στο ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα ότι αρνείται την πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι θα εγκλωβίσει τους πολίτες. «Πήρε την γομολάστιχα, έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στην θέση του έκανε copy paste παλαιά προγράμματα πολλών κομμάτων»,λένε, κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε ούτε στοιχειώδη αυτοκριτική.

«Ούτε μία συγγνώμη για όσους έχασαν την δουλειά τους και τις επιχειρήσεις τους με τα capital controls. Ούτε μία συγγνώμη για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα σχολεία, για τις εικόνες ντροπής με τους πρόσφυγες», λένε, προεξοφλώντας ότι οι πολίτες δεν θα παραπλανηθούν, γιατί … «Ξέρουν, Κρίνουν, Συγκρίνουν και Αποφασίζουν για μία νέα πορεία για την χώρα».

matrix24.gr

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved