Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δεν έχει καριέρα η Γεννηματά. Είναι όμως καλή νοικοκυρά και μητέρα. Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ. Είναι κατάντια

Για όλους και για όλα μίλησε στο ραδιόφωνο Vima FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος. "Είμαι νεόπτωχος συνταξιούχος", δήλωσε μετά τη μείωση της σύνταξής του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την καριέρα της Φ. Γεννηματά, αλλά και το μνημόνιο, το οποίο θεωρεί "μονόδρομο"

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ., τη Φ. Γεννηματά και τον Β. Μεϊμαράκη. ΄

Για τη βουλευτική σύνταξη

"Φιλοχρήματος δεν είμαι. Φτωχός είμαι, νεόπτωχος συνταξιούχος. Η σύνταξή μου είναι η ανωτάτη σύνταξη του Δημοσίου, η οποία είναι 5.900€ καθαρά. Τώρα, έχει κατέβει στα 1.800€. Οι ίδιοι οι βουλευτές πρόσεξαν να διατηρείται η αμοιβή τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Δεν λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω - που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας - κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί".

Για το μνημόνιο

"Το μόνο πρόγραμμα που υφίσταται είναι το μνημόνιο. Είναι μονόδρομος το μνημόνιο. Ή μνημόνιο ή τίποτα!".

Για το ΠΑΣΟΚ, τη Φώφη Γεννηματά, τη Ν.Δ. και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

"Η κυρία Γεννηματά δεν με κάλεσε. Δεν είχα βέβαια να πω κάτι με την κυρία Γεννηματά. Αλλά δεν με κάλεσε ποτέ να μιλήσουμε κι εμένα δεν μου έλειψε ποτέ στη ζωή μου η κυρία Γεννηματά.

Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση που είχαμε (με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) ήταν δική μου και θα τον ξαναδώ μέχρι τις εκλογές. Θα δω κι άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Η κυρία Γεννηματά έστειλε μια πρόσκληση σ’ ένα σεντόνι από διευθύνσεις ηλεκτρονικές, όπου μας καλεί όλους εμάς, που έχουμε, λέει, παίξει ένα ρόλο στην παράταξη, να βρεθούμε όλοι μαζί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 19.00’, στο Ζάππειο, να την ακούσουμε προφανώς να μιλήσει και να διαβάζει μάλλον ένα κείμενο, όπως κάνει συνήθως. Είναι τόσο πρόχειρα γραμμένο αυτό το κείμενο, ώστε η κυρία Γεννηματά, με την ηλεκτρονική της διεύθυνση, καλεί τον εαυτό της. Σε αυτό το γελοίο κείμενο περιλαμβάνονται άνθρωποι, όπως εγώ, οι οποίοι έχουν δηλώσει, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, γιατί το θεωρούν κατάντια, ρεζίλι και δεν πρόκειται με την ψήφο τους να επιδοκιμάσουν αυτή την ιστορία. Είναι κατάντια και ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ του 2% και του 4% ακόμη και να μπει στη Βουλή, με επικεφαλής την κυρία Γεννηματά, η οποία ως μόνο προσόν στη ζωή της έχει ότι είναι κόρη του αειμνήστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο όλοι συνδεόμαστε. Δεν έχει κανένα νόημα. Δεν θέλω να κάνω ανάλυση της καριέρας της κυρίας Γεννηματά, την οποία θεωρώ ανύπαρκτη - την καριέρα, όχι την κυρία Γεννηματά. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, μια καλή νοικοκυρά και μια καλή μητέρα.

Γιατί να είμαι στη λίστα αυτή, αφού ξέρει ότι δεν θέλω; Προφανώς θέλει να μ’ εκθέσει. Είναι απαράδεκτο και επιθετικό και της το επιστρέφω. Είναι δυνατόν το γραφείο (του ΠΑΣΟΚ) να μην ξέρει π.χ. ότι η κυρία Σακοράφα είναι φανατικό και δηλητηριώδες μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;".

Για τις εκλογές

"Μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα ή δεν μπορούμε; Βρες μου άλλον καλύτερο από τον Μεϊμαράκη. Θέλουν να γυρίσουν τη χώρα πίσω, γιατί είναι θανατολάτρες, είναι άνθρωποι του παρελθόντος, είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από ιδεοληψίες, είναι φοβερά επικίνδυνοι. Αυτή η μορφή πολιτεύματος που ζούμε, είναι μια μορφή δικτατορίας ενός συστήματος των δημοσίων υπαλλήλων, επί του συνόλου του λαού, αυτό είναι το καθεστώς που έχουμε.

Ο Καμμένος είναι εθνικιστής λαϊκιστής. Γιατί συνεργάστηκαν με τους πρωτοπόρους αριστερούς της νέας εποχής; Γιατί οι πρωτοπόροι αριστεροί της νέας εποχής δεν είναι αριστεροί, ούτε νέας εποχής, είναι εθνικοσοσιαλιστές.

Να τα κατεβάσει τώρα ο κ. Τσίπρας και να πει «κύριοι, εγώ στα τέσσερα θα συνεργαστώ με το Ποτάμι, το οποίο έχει πει όλα αυτά εναντίον μου, γιατί το Ποτάμι κάνει μαζί μου». Αν δεν το πει, θα πει ότι δεν κάνει κι επειδή δεν κάνει, δεν πρέπει ο Τσίπρας με κανένα τρόπο να ψηφιστεί ακόμη μια φορά, για να είμαστε σε αδιέξοδο. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός, που είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ζωή, να απομακρυνθεί και να μπει εκεί που είναι οι μεγάλοι ψευταράδες και απατεώνες της ιστορίας, από τους οποίους δυστυχώς από την αρχαιότητα δεν έχουμε λίγους, έχουμε πολλούς".

NEWS247.GR

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version