Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η… παρένθεση ψάχνει για δράκους

Η αριστερή παρένθεση τα έφερε από εδώ τα έφερε από εκεί και τελικά ανάγκασε  τον Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τα ποτάμια και τις ραχούλες, επαναφέροντας την ιδεολογική τους καθαρότητα στο  4%.!!!

 Με λίγα λόγια την έκαναν… Δεν θέλησαν να πολεμήσουν από μέσα την υποτιθέμενη «δημοκρατική» Ευρώπη η οποία στην πρώτη ευκαιρία βάζει το πιστόλι στον κρόταφό εκατομμυρίων ανθρώπων,  που ψήφισαν ΟΧΙ στο  δημοψήφισμα, εκβιάζοντας τους με τα γνωστά οικονομικά και πολιτικά μέσα που διαθέτει!!!

Παρέδωσαν  την χώρα στο μαύρο της παρασκήνιο αφήνοντας μόνο του τον Αλέξη, να παλεύει  να  ισοσταθμίσει  την λιτότητα του  μνημονίου, με μια νέα, εθνική πολιτική οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανασυγκρότησης, την  στιγμή μάλιστα  που δεν είναι λίγες οι φωνές εταίρων που ζητάνε σε όλους τους τόνους την πολυπόθητη αναδιάρθρωση του χρέους μαζί με του Τζακ Λιου ο οποίος σημειωτέον έχει πάρει σβάρνα την Ευρώπη και παλεύει για κούρεμα,  που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας.

Και αντί τέτοιες ώρες η Κυβέρνηση να έχει συνοχή να παλέψει για  το ελληνικό πρόβλημα ενωμένοι μέσα από τις δημιουργικές τους διαφωνίες, η συνιστώσα Λαφαζάνη ψάχνει για δράκους!!!

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτεί  και να  δουλέψει , για τα  2.000.000 ανέργους , στην κατεύθυνση του ξεβολέματος της εθνικής μας αφρόκρεμας , και να μην αφήσει την Κυβέρνηση όμηρο της αντιπολίτευσης;

 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved