Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζουράρις: Δεν χρειάζεται να παραιτηθεί ο Μουζάλας

Αντίθετη άποψη με τον Πάνο Καμμένο εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις.

 Μιλώντας στο radio1d.gr, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι ο κ. Μουζάλας δεν χρειάζεται ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αισθητά διαφοροποιημένος από τη σκληρή και ανυποχώρητη γραμμή Καμμένου  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις χαρακτηρίζει το ζήτημα «Τρίχες».

«Η θέση μου είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ο ταλαίπωρος, ταλαιπωρείται με 1000 τηλεφωνήματα την ημέρα από τους Βρυξελλοκοπρίτες και την αρμοστεία του ΟΗΕ, οι οποίοι δεν σέβονται τις αποφάσεις και τον ταράζουν στα αγγλικά με το Macedonia, Macedonia, Macedonia. οι οποίοι συστηματικά, όπως ανέφερε, αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια

Και σε μια στιγμή εκφραστικής παραδρομής του ξέφυγε. Άρα δεν είναι τίποτα.

Το θέμα δεν είναι ο κ. Μουζάλας, υποστήριξε ο κ. Ζουράρις, αλλά η ελεεινή συμπεριφορά του ελληνικού κράτους επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή «FYROM». 

 Ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε τη θέση του πως όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος, αλλά αυτό, όπως είπε, δεν ισχύει στην περίπτωση Μουζάλα, καθώς έγινε εκ παραδρομής και μάλιστα το πήρε πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved