Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουζάλας στον Αθήνα 9.84: Συγγνώμη για τη γκάφα

Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα. Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα».

Με αυτό τον τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μέσω του Αθήνα 9.84 σχολίασε τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλεσε τη FYROM Μακεδονία.

Ο ίδιος πληροφορήθηκε από τον Αθήνα 9.84 τις διαστάσεις που άρχισε να παίρνει το θέμα και όπως μας ενημέρωσε, σκοπεύει να εκδώσει και δελτίο Τύπου για να δικαιολογήσει ότι δεν το έκανε σκόπιμα.

ΝΔ: Ο κ. Μουζάλας σήμερα το βράδυ θα έπρεπε να σκεφτεί ακόμη και την παραίτησή του

 

«Για ατόπημα το οποίο δεν καλύπτεται με εκ των υστέρων διευκρινίσεις, εξηγήσεις ή δικαιολογίες» κάνει λόγο η ΝΔ με αφορμή την αναφορά του υπουργού αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα στη FYROM ως Μακεδονία.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «την ώρα που η κατάσταση στην Ειδομένη, όπως και συνολικά στο προσφυγικό -μεταναστευτικό ζήτημα, είναι εκτός ελέγχου και αγγίζει πλέον και τις σχέσεις μας με τα Σκόπια, ο κ. Μουζάλας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα καθώς αποκάλεσε δημόσια τα Σκόπια ως ”Μακεδονία”. Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Μουζάλας ενίσχυσε έτσι την επιχειρηματολογία και την εν γένει πολιτική των Σκοπίων.

»Ο κ. Μουζάλας σήμερα το βράδυ θα έπρεπε να σκεφτεί ακόμη και την παραίτηση», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved