Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Όσο ο λαός μας στηρίζει, θα αντέχουμε» Από το αεροδρόμιο κατ’ ευθείαν στην ΕΡΤ πήγε ο Α. Τσίπρας

 «Οι τίμιοι αγώνες κάποια στιγμή δικαιώνονται, πιστεύω πως ο δίκαιος αγώνας του ελληνικού λαού θα δικαιωθεί»,

 είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους που γιορτάζουν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρέθηκε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής

κατ’ ευθείαν από το αεροδρόμιο όπου λίγο νωρίτερα είχε φτάσει από τις Βρυξέλλες.

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση. Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Μετά από δύο χρόνια αγώνων. Οι αγώνες δικαιώθηκαν. Σήμερα ανοίγει ξανά η ΕΡΤ και καλύπτεται μια ανάγκη του ελληνικού λαού στην έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση. Είναι μεγάλο το στοίχημα. Να δείξουμε ότι ένας οργανισμός μπορεί να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τα δημόσια αγαθά. Έξω από τη λογική του κρατισμού. Έξω από τη λογική της επιβολής των απόψεων της εκάστοτε κυβέρνησης. Η ΕΡΤ είναι ταυτόσημη με την ιστορία του ελληνικού λαού» τόνισε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως «θέλουμε μια ΕΡΤ δημόσια και όχι κρατική»

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τους δανειστές υπογράμμισε πως: Αγωνιζόμαστε διαπραγματευόμενοι. Όσο στηρίζει ο λαός, η κυβέρνηση θα κρατάει δυνατά για τα αιτήματα του ελληνικού λαού. Για μια συμφωνία που δεν θα είναι απλά συμφωνία, αλλά μια λύση που θα διατηρεί την κοινωνική συνοχή, με αναπτυξιακή λογική και θα δημιουργήσει συνθήκες βιωσιμότητας του χρέους».

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved