Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Οι κρίσιμες επαφές στις Βρυξέλλες και η κοπή Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Βελγίου

Ο καλύτερος επίλογος στον σημερινό μαραθώνιο συναντήσεων στις Βρυξέλλες είναι η ζεστή υποδοχή των Νεοδημοκρατών που ζουν και εργάζονται εδώ στο Βέλγιο. Σας ευχαριστώ.  Τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην  εκδηλωση της ΝΟΔΕ Βελγίου όπου και έκοψε την Βασιλόπιτα .

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντήσεις στις Βρυξέλλες με επίκεντρο το προσφυγικό αλλά και την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε με την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου  κ. Μάρτιν Σούλτς  και  με  τον Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

Στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον πρόεδρο των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόσταφτ και τους Επιτρόπους Δημήτρη Αβραμόπουλο,  Πιέρ Μοσχοβισί, Γιούρι Κατάινεν, Βάλτντις Ντομπρόφσκις και Χρήστο Στυλιανίδη.

Θα συναντηθεί στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ, με τη καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής και εταίρος, σταθερός στις ευρωπαϊκές αξίες, αλλά δεν πρέπει θα θεωρείται δεδομένος» ξεκαθάρισαν νωρίτερα στενοί συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved